Ook uw kind naar de Burg. De Ruiterschool?

Wanneer uw kind opgroeit, staat u voor een belangrijke keuze. Welke school wordt de school waar mijn kind dagelijks naar toe gaat?

Daarbij spelen plezier en veiligheid een grote rol, maar ook de kwaliteit van het onderwijs natuurlijk.

Wilt u eens kennismaken met de school, neem dan contact op met de directeur Monique Frankema.

Als directeur is zij verantwoordelijk voor de inschrijving en aanmelding van nieuwe leerlingen. Telefonisch te bereiken via: 0527 231327 of via directie@burgderuiterschool.nl

U kunt uw kind al voorlopig aanmelden vanaf 2,5 jaar. Wanneer uw kind 3 jaar en 9 maanden is, vindt er een officieel aanmeldingsgesprek plaats. Uw kind is in de regel welkom vanaf het vierde jaar.

Is er sprake van een bijzondere ontwikkeling, handicap of zijn anderszins bijzonderheden, dan zal de school in overleg met u, als ouders, bekijken of deze school of wellicht een andere school beter passend is voor uw kind. Deze beslissingen worden genomen in het belang van uw kind en zijn of haar ontwikkeling.